mandag 30. juni 2008

Fotball EM 2008


Så skjedde det som måtte skje dersom det skulle være noe som helst igjen av rettferdighet i fotballen. Tyskerne kom, prøvde å spilte ball, men måtte dra hjem som tapere. Spania kom, brillierte og Fernando El Niño Torres sikret Spania et velfortjent trofe, det første på 44 år.

LENGE LEVE SPANIA!!!

I motsetning til andre sluttspill på 2000-tallet har årets EM vært en stor fest. Fantastisk fotball og de beste fotballspillende lagene har vunnet. Selvsagt med unntak av Tyskland som bare vant kampene de burde ha tapt. Hellas ble sendt på dør med sitt destruktive spill. Italia fikk klar melding fra Spania at skal kamper vinnes, skal det scores mål. Frankrike var visstnok også med, men usikkert hvor de spilte.

Festfotball ble fremvist av Nederland som trillet ball i hatt med regjerende verdensmester Italia og tapende VM finalist Frankrike. 7 - 1 i målforskjell mot VM finalistene var rett og slett enormt! Spania og etter hvert også Russland viste seg også frem med fantastisk spill og i årets EM var det to moralske finaler: Nederland - Russland og Spania - Russland.

Ellers så hørte jeg på: The Lightning Seeds - Three Lions mens jeg skrev dette.

Ingen kommentarer: