torsdag 22. mai 2008

Har du Telenor abonnement?

Støtter du barnearbeid? Eller livsfarlige arbeidsplasser? Bare for å ha et gunstig mobilabonnement? Eller god dekning? Eller for at du alltid har vært Telenorkunde?

Bruk din makt som forbruker og flytt abonnement til en konkurrent! Og skriv gjerne til Baksaas og Telenor og begrunn årsaken til at du bytter. Ikke la grådige multinasjonale konsern eller småkjeltringer tjene raske penger på din naivitet!

Hvorfor må det knallhardt mediekjør til før toppledelsen "beklager" seg og lover bot og bedring? Er det slik at det du ikke vet har du ikke vondt av som er leveregelen i dagens forretningsliv? I over 2 år har Telenor visst og i over 2 år kunne Telenor tatt grep. De gjorde det ikke før nå. Hvorfor ikke? Jo, fordi nå ble mediekjøret såpass hardt at noe måtte de gjøre for å berge selskapets troverdighet og gode rykte. Det vil si, gjør de ikke noe NÅ kan de risikere å tape penger. Ergo, de driter egentlig i om de benytter seg av barnearbeid eller usikre arbeidsplasser. Nå er de redde for at sannheten kan medføre at de taper penger.

Så la pengesekken til Telenor BLØ!

----------------
Ellers så hørte jeg på: FooFighters - Let It Die
via FoxyTunes mens jeg skrev dette.

Ingen kommentarer: